Proč GGBOOSTER tak šlape!

Náš GGBOOSTER s Vámi bude už měsíc, a s velkou oblibou drinků chodí i řada dotazů na detailnější výčet těch "funkcí" a proč, že to sakra tak dobře šlape nerdi? Hlavně proto, že každá jednotlivá složka, je účinná látka, žádná plnidla a blbosti. Žádné věci co by bránili bio-dostupnosti a využitelnosti složek ve Vašem těle, proto se tak lišíme od všeho ostatního co na trhu najdeme s podobným zaměřením #nakopavaceprohrace.
Náš Good Game Booster je zkrátka jen jeden a jak už název napovídá... přeci tam je GG! Tohle jednoho fakt naboostí co??! Mrknem se detailně na jednotlivé složky, co, proč, jak dal kajak a tak dále, krindy pindy, limonáda, čaj, rum, bum jdem na to! #BOOSTYOURGAME

Foto mix

Choline Bitartrate

Už z názvu vyplývá, že je stavební látkou pro acetylcholin, jeden z neurotransmiterů v mozku. Má pozitivní vliv na kognitivní funkce a zdraví mozku. Má ale i pozitivní zdravotní účinky, pomáhá proti ucpávání cév, má dobrý vliv na játra atp. a to se vyplatí užívat! V 1 naší dávce ho najdeme hned 1500 mg! (To nikde nenajdeš)

 

L-theanine

Přirozeně se vyskytuje v zeleném čaji a je zodpovědný za jeho uklidňující účinky. V našem případě, stejně jako kofeinu, je ho ale v jedné dávce mnohem víc než v zeleném čaji, a díky tomu využíváme jeho uklidňujících účinků na maximum. Podstatné je, že jeho účinky sice uklidňují, ale nejsou sedativní, tedy neuspávají. Skvěle tedy doplňuje kofein, po kterém může být člověk ve vyšších dávkách roztěkaný, nervózní, klepou se mu ruce atp. Ve spojení kofeinu s theaninem je však patrné nabuzení bez těchto vedlejších účinků. My prostě víme co je dobrý nakombit...

 

EGCG (Epigallocatechin gallate)

Výtažek ze zeleného čaje. Má spíše zdravotní výhody, než výkonnostní, ale některé studie ukazují na možný pozitivní účinek na kognici (myšlení). Zvyšuje průtok krve, zvyšuje „hodný“ cholesterol a snižuje „zlý“, snižuje krevní tlak (což se hodí, jelikož stimulanty v tomto i dalších nakopávačích tlak naopak lehce zvyšují) a v neposlední řadě pomáhá pálení tuků + další menší zdravotní výhody.

 

Citrus aurantium (Také „Bitter orange“, neboli hořký pomeranč)

Přírodní zdroj synefrinu, což je lehký stimulant, který zvyšuje hladinu energie, soustředění, má pozitivní vliv na myšlení (a v neposlední řadě např. i snižuje hlad, takže snad pomůže omezit záchvatovité přejídání se nezdravými potravinami během hraní). Často používaný ve sportovních suplementech pro zlepšení metabolismu a zvýšení spalování tuků, což je pozitivním benefitem pro všechny, včetně hráčů a nerdů přece.

Kofein 

Hlavní složka veškerých "nakopávačů" na trhu a nejúčinnější legální stimulant na našem trhu. Dobrý sluha, ale né úplně nejlepší pán, když to nerdi přehání. Bez něj by však nešlo udělat konkurenceschopný nakopávač pro mozek, jelikož bez stimulujících účinků kofeinu by účinky ostatních složek byly utlumeny „únavou“ těla i mysli. Naopak ale můžeme využít synergického efektu „nakopnutí“ kofeinem s dalšími složkami, které sice zdaleka tak silně nenabuzují, ale jejich účinky se s kofeinem skvěle doplňují.

 

NALT (N-Acetyl Tyrosin)

NALT je biologicky využitelnější formou tyrosinu. Tyrosin je aminokyselina, ze které se tvoří některé neurotransmitery a hormony štítné žlázy. Zlepšuje paměť a soustředění, zrychluje reakce a pomáhá proti účinkům stresu. Tohle tvůj skill prostě pozná, nebo to poznáš ty na skóre, oboje je jasnej win!

 

ALCAR (Acetyl-L-Carnitine)

Karnitin napomáhá přenosu energie v buňce a tím i efektivnějšímu využití energie. Proto se často používá ve sportu. Acetyl-L-Karnitin však na rozdíl od běžného karnitinu dokáže proniknout z krve do mozku, kde pak díky těmto účinkům zvyšuje i výkon mozku - zvyšuje pozornost, snižuje únavu. Tohle není žádný scifi, tohle se fakt děje ve tvém těle.

 

Creatine monohydrate

Standardně používaný ve sportovních doplňcích pro zvýšení síly v tréninku, jelikož napomáhá zvýšit energii uloženou ve svalech. Kromě toho ale studie ukazují pozitivní vliv na kognici - zlepšuje krátkodobou paměť a vylepšuje výsledky testů inteligence - takže v podstatě jste po něm nepatrně chytřejší :). Ale IQ testy, kámošům se kterými paříš, raději nedělej. Jsme možná první, kdo jej použil v podobně zaměřeném nápoji, ale díky jeho pozitivním vlastnostem pravděpodobně ne poslední.

 

Inositol

Je to látka podobná vitaminům skupiny B, která má slibné využití jako „zlepšovač nálady“. Studie ukazují významný vliv na snížení úzkostí i depresí. Má tedy nejen pozitivní účinek hned po požití, ale potenciálně pomůže lépe se vyrovnat s náročným obdobím, které jednou za čas potkává každého z nás. Víš, že náš drink způsobuje #nerdrage tak jsme přidali aspoň něco, co ti ho pomůže trochu krotit. Má i pozitivní zdravotní účinky, jako snížení krevního tlaku, zvýšení „hodného“ HDL cholesterolu, ale i snížení inzulinové rezistence, která je často důsledkem nezdravého životního stylu (i hráčů ☺) a může vést k cukrovce 2. typu. V neposlední řadě má příjemnou sladkou chuť a zlepšuje chuť GGBOOSTERU místo cukrů. Cukr není kámoš, je to lama s kterou nechceš nic hrát!

 

Vitaminy skupiny B

Hlavní skupina vitamínů, které mají vliv na metabolismus a činnost mozku. Vitaminy B většinou nejsou nedostatkové, ale naopak jejich malý přebytek nevadí, díky tomu, že jsou to vitaminy rozpustné ve vodě, se kterými si tělo dokáže hravě poradit i při velmi nadměrném množství. Mají tedy spíše lehce podpůrnou funkci. Pro některé hráče, kteří bohužel nežijí příliš zdravě, však můžou být i tyto vitamíny velmi prospěšné. 
V GGBOOSTERU jich je tak akorát, aby po podání 2 dávek boosteru za den byla splněná doporučená denní dávka.

 

Piperine

Speciální látka získávaná z černého pepře. Zvyšuje využitelnost a efektivitu některých účinných látek.
Nemusíš teda ten stejk už tak přepepřovat Petře!

 

Tak to by stačilo ne?? Na co ještě civíš? Mazej do lobby a šup hrát, kámoši čekaj!
Detailní složení, najdete v detailu každého produktu. #BOOSTYOURGAME kámo!

_DSC2940