Příběh Legendy je zpátky!

Od doby, kdy spatřil světlo světa náš 2. díl parodie z prostředí Zaklínače, jsme dopařili hodně her, vypili strašně moc #GGBOOSTERŮ a je to konečně tady! Zvedli jsme naše líné nerdí zadky a pustili se do příprav 3. dílu, který bude velkolepý stejně tak jako všechna naše díla :) ...

A teď vážně! Třetí díl herní adaptace je ze všech to největší dělo a stejně tak my přistupujeme k našemu novému počinu. Bude se zcela bezpochyb (dobrá ty jsou tu vždycky, jsme to přece my "slibotechny") jednat o to nejnákladnější a největší, co jsme doposud natočili a vyprodukovali. A naše vize není malá. Premiéru chceme dotáhnout až do kina a možná i do vícero kin... Uvidíme, čeká nás teď dlouhá cesta a spousta bezesných nocí (které bychom stejně propařili u všech dílů zaklínače kvůli maximálnímu podchycení loru, který nás baví nejvíce). Dobrá, Benderovi to tlumočíme, paří COD...

Foto 3

A to si žádá podporu všech lotrů, zaklínačů, příšer, lapků, rajd, mágů, elfů, trpaslíků, rytířů, panbíčkářů, neznabohů a samozřejmě i "Nilfgarďanů". Nachystali jsme si pro Vás jedinečnou formu podpory, vymysleli jsme odměny, které prodáváme a výtěžek investujeme do pokrytí nákladů s veškerou produkcí, dovybavení našeho studia a hlavně nákup nové techniky, která je tak zastaralá, že bude velmi brzo sloužit jako zarážka do dveří a co hůř, možná, že zub času jí nedovolí podržet už ani ty dveře... "Sonka hold prostě něco stojí, viď Bendre??!"

Velmi si vážíme Vaší podpory z předchozích epizod, psali jste nám do komentářů, ať založíme kampaň na startovači apod. ale touhle cestou prostě jít nechceme. Když budeš chtít, pořiď si TIER, my budeme mít radost z podpory a ty dostaneš jedinečnou odměnu, kterou nelze získat jinak. Velmi děkujeme všem zaklínačským nerdům!

PS: Mezi odměny jsme zamíchali 50 zlatých lístků na 1. soukromou premiéru zaklínačského filmečku, která nebude veřějně přístupná. Šanci dostat se tam má každý z Vás, teda každý kdo zaplatí za TIER, haha :) Prohlédnout si můžete všechny kliknutím na obrázek níže.

VŠECHNY ODMĚNY JSOU VE SPECIÁLNÍ LIMITOVANÉ EDICI POUZE 1000 KUSŮ! TAK NEVÁHEJ....

Určitě se ptáte "A o čem vlastně bude ten 3. Zajídač, pardon Zapíječ... sakra to povolání je Zaklínač". Potenciál je obrovský, naše fantazie bezbřehá a proto záleží jen na čase a financích. Vůli, chuť i aktéry máme!

Ve 3. díle chceme zavítat na zhruba 5 lokací, které náš parody-filmeček natáhnou určitě alespoň na 40-50 minut příběhu. Plánujeme obsadit kolem 50 herců a mluvících NPC + 50 komparzistů na dotvoření živoucího světa. Určitě se podíváme do krčmy, hustých hvozdů, panského sídla, prokleté ruiny, středověké vesnice a vůbec, prostě všude tam, kam nás cesty spletitého a zvrhlého scénáře zavedou... "škyt".

Alkohol poteče proudem stejně jako "krev nepřátel", na stvůrách i bitkách se plánujeme náležitě vyřádit a slibujeme, že spousta lotrů přijde k úhoně, ani jeden žejdlík nezůstane nedopitý a i ta poslední rajda nebude sedět v koutě! U Melitelé, naše plány jsou velkolepé! Pokud jste tu noví a vůbec netušíte o co jde, přikládáme odkazy na 2 předchozí díly našeho příběhu:


ZAKLÍNAČ 2: O PIVU A KRVI

Foto 4

ZAKLÍNAČ: KONTRAKT NA TOPIVCE

Foto 6

Pokud Máte zájem si zahrát v pokračování, určitě zavítejte na náš #GGBOOSTER Discord, kde plánujeme vytvořit VIP skupinu právě k filmu, a také událost na Facebooku, ale to předbíháme. Třeba si nikdo nic nekoupí, my utratíme všechno za GGBOOSTERY, hry, herní figurky a vůbec nic se točit nebude. Máme na to pouze červenec. Červenec nám vokáže, zda-li se Geralt podívá znovu do žaláře :).

Pokud vyprodáme alespoň 2 TIERY z našich 3 odměn, natočíme i hudební klip "hudebníka Marigolda" jako extra poděkování za podporu našeho filmu! Ano, bude hrát na opravdickou loutnu a zpívat ten kurevn.. Věříme, že se těšíte, protože my strašně! Nezbývá než se rozloučit a doufáme, že se uvidíme u premiéry parodie Zaklínač 3 a podtitul, ten si necháme až na samotný film.

Děkujeme za vaši podporu!
Pavlis, Bender, Tumas a samozřejmě celá #FREAKOUT a #GGBOOSTER Crew!

Foto 9

Foto 7

Foto 5

Foto 8