Přivítejte Nové Příchutě!

Šťastný a naboostěný rok 2023 Všem nerdům dobré vůle! Náš #GGBOOSTER rok začal výborně, tou největší bombou, jakou jsme si jen mohli dovolit odpálit po bujarých ohňostrojích o Silvestrovské noci. Říká se "jak na novej, tak po celej..." a proto jsme si dovolili vypustit 2 nové příchutě právě v tento unikátní čas, aby celý následující rok byl plný těch našich nejlepších drinků a skvělých překvapení! ????????


Představujeme Vám:

GGBOOSTER MANA POTION
 &
GGBOOSTER TOXIC WASTE 

Teď už si u nás z pěti příchutí vybere opravdu každý!


kolážka nejlepší

 

 

Vývoj nových příchutí začal prakticky ihned po odstartování naší značky v listopadu 2021. Dnes již naše stálice - ENEMIES BLOOD, LIQUID FIRE a FRESH THUNDER, které jsou na barevné paletě spíše v hřejivých odstínech, jasně museli doplnit i další RGB barvy - modrá a zelená! ????????A tohle pro nás byla skutečná výzva! Naše kritéria kvality GGBOOSTERů jsou postavená tak vysoko, že se chvílemi zdálo, že naše představa - "musí to vypadat skvěle, zářit, chutnat topově a celý to bejt přírodní, hoši,... jako všechny boostery" je nerealizovatelná... A byla to záruka dlouhých bezesných měsíců bez odpočinku, kdy jsme byli stacknutí v lobby bez možnosti snadného přesunu do cílového levlu téhle hry (i s přívaly, ne zrovna bezednými ????, našich energetických lektvarů). Na tohle prostě nejsou cheaty, kvalitu neojebeš, a dokonalý produkt chce čas. Ten jsme si vzali a po více jak roce Vám můžeme s nejčistším svědomím odpálit mozkový závity těmahle potionama! (PS: Ve chvíli, kdy tohle čteš, možná už nejsou skladem ????, vrhli jste se po nich jak "bender po gothaji" ????)


boostery

 


JAKÝ JE GGBOOSTER MANA POTION????

Jaký hráč by neznal lektvar na doplnění many - Mana Potion, který je hned vedle "health potionu" nejdůležitějším drinkem, který Vám ve hře nespočetkrát zachránil prdel!
Ať už hraješ za barbara nebo bojového mága, život, i ten herní, je plný nebezpečných překážek a dungeonů, bossů, s kterými ti tenhle nápoj pomůže. Mana Potion jsme si vysnili už na samém začátku existence nápadu s GGBOOSTERy. Modrý elixír, přírodně obarvený extraktem ze spiruliny (jedna z nejcennějších superpotravin naší planety), má kromě perfektního účinného složení skvělou melounovou příchuť a vůni. Koncipovali jsme ho tak, aby šlo o náš dosud "nejsladší a nejjemnější" nápoj. Máme tedy něco i pro rozmlsané nerdy, pro které byly stávající 3 příchutě moc silný na jazýčku.
Tak neváhej a "TASTE THE MAGIC"! ????

Mana potion
Někdy je potřeba ze sebe udělat pořádnou zrůdu. Známe příběhy o hrdinech, či padouších (GGBOOSTER je pro všechny, netřídíme nerdy na 0 a 1čky) kterým svítící dobrota nepomohla zrovna ke kráse, ale pomocí větší sílysprávných schopností se dostali kam to jen šlo, než přiletěl třeba týpek v koženým oblečku! A protože máme rádi ty komiksy a hry se záporákama, co díky síle jádra nebo toxickýmu odpadu ze skládky dostali do vínku něco navíc, museli jsme mít Toxic Waste - který není tak chemický jak by nerd z názvu čekal, právě naopak! Přírodou nabarvený a ovoněný drink s úžasnou a originální chutí kyselého manga v zelené barvě. A právě proto je tohle náš "nejtoxičtější a nejkyselejší booster ze všech". Dostáli jsme názvu a vizuálu naší novinky a udělali to nejvíc "kroutící ksicht pití" jaký si jen můžeš přát! A je to tak dobrý, že snad půjde u Vás o naší zcela nejoblíbenější příchuť vůbec! Napiš nám feedback jak ti to šlape a jak moc roste toxicita v tvejch žilách!
THE TOXICITY RISES! ☢️

toxic waste
 
Původně jsme chtěli přijít jen s 1 příchutí a vzápětí s další, ale máme Vás tak rádi a obě novinky jsou tak dokonale vyladěné, že jsme to prostě museli dropnout hned, protože jsme nebyli při požívání many a toxicu schopní určit, kterej z nich je vlastně lepší. Jde totiž o totální jeby, na který jsme po právu hrdí!
Děkujeme Všem a nezapomeňte #BOOSTYOURGAME ať je jakákoli! ????????????⚡️⚡️⚡️????????????

kolážka nejlepší 2