Vidrail OG Youtuber!

Vidrail a věci, které jste o něm nevěděli!

Adam, tvůrce bohatého youtube obsahu a geniální komik a tvůrce, se k GG týmu připojil v červenci 2023 a tak jsme ho trochu vyzpovídali.
Pohodlně se usaďte a přejeme naboostěné čtení, nerdi. Snad Vás odpovědi nešokují stejně, jako info, že GGBOOSTER není stále skladem...

Seš OG youtuber, vzpomeneš si vůbec ještě na začátky? Jaká je nejsilnější vzpomínka?

Na začátky vzpomínám často a rád! Celý youtube fungoval na trochu jiné bázi. Nikdo neřešil prachy a všichni se navzájem předháněli, kdo udělá lepší video. Youtube akce byly taky naprosto šílený, až mě mrzí že ten vibe se nikdy nevrátí :( :D

 BeFunky-collage (2)

Co je tvůj největší highlight tvorby?

Můj největší highlight tvorby? Hmmm ten ješte nepřišel! Nee :D snažím se ty highlity vždycky nějak měnit a posouvat (nejde to ale dělat 24/7) Ale z minulosti bych určitě vypíchl projekt Hautu, Naflexxe a Yunga TTho nebo třeba nedávný fake trailer na cool boye. Jsou to právě tyhle větší věci, které bych nejraději dělal pořád. Bohužel to moc nejde :D.

Kdyby sis měl vybrat jen jednu věc, kterou bys mohl dělat na fulltime, co by to bylo a proč?

Jednu věc? Počítá se Youtube jako jedna věc? :D pokud ano tak Youtube! Ale určitě bych se chtěl časem dostat k filmu... a v paralelní realitě bych chtěl dělat hry. Tolik asi k jedné věci :D

vanoce ggbooster FSD-min

Myslíš si že hry jsou návykové? Co děláš aby si jim nepropadal víc než je zdrávo :D Pokud se ti to daří...

Hry návykový jsou! :D a co dělám? No takhle, střídám dvě období - jedno kdy makám na 200% a jedno kdy hraju na 200% :D nic mezi :D

Můžeš nám povědět něco o své tvůrčí vizi a o tom, co tě inspiruje k tvorbě obsahu?

Inspiruji mě hodně situace a lidi z mého života. Inspiruje mě to co vidím, poslouchám, čtu, ná co koukám. Snažím se být jak houba, co nasává věci ze svého okolí, které potom přetváří v něco jiného. Inspirace je všude!

A tvůrčí vize je ta, že bych chtěl do pár let udělat skutečnej (a dobrej) film nebo seriál. Je to můj dětský sen. který mám pocit, že budu brzo schopný realizovat a dělám všechno pro to, ať se to podaří.

ed6b66e7c5d89973bc41b698fccb1aa6-min

Konkrétní cíl pro rok 2024?

Konkrétní cíle jsou asi vybudovat novou komunitu, sehnat peníze na nové projekty, trochu se vzdálit od reakcí jako takových a víc experimentovat.

Když se věnuješ tvorbě obsahu pravidelně, jak zůstáváš motivovaný a inspirovaný? Jaké je tvoje tajemství pro udržení konzistence?

Udržení konzistence je jedna z nejtěžších věci a proto se snažím, at to hlavně plyne přirozeně. Častokrát se mi stávalo, že jsem se hnal za nějakým pravidelným vydáváním a vlastně tk mělo za následek to, že jsem s videi nebyl spokojený. Takže se snažím tyhle věci kombinovat. Minimálně jedno video týdne, ale pokud se kvůli kreativním procesům zpozdim třeba o 3 dny, tak už si z toho nelámu hlavu a nemám brealdowny (kecám pořád je mám).

BeFunky-collage (3)

Jaké myslíš, že jsou nejtěžší a nejdůležitější kroky v youtube tvorbě?

Nejtěžší kroky jsou asi ty začátky. Kdy člověk točí pro nikoho, dává do toho prachy které pořád mizí a to, že tk začne vydělávat je vlastně neznámá. Nejdůležitější je ale vytrvat, měnit svůj styl a zlepšovat ho a snažit se nějak pořád posouvat dál.

Co si myslíš o Benderovi a jaký vliv na tebe má přátelství s ním?

Bender je frajer. Do teď si pamatuji uskupení videobloggers kde byl právě o Bender a kam jsem se chtěl hrozně dostat :D. Je to typek, co od začátku taky dělá věci jinak a ukazuje že to jde. A sdílíme stejnou vášeň pro hry a filmy a vliv má takový, že mě inspiruje zase ke sloučení sketchovych věci.

 BeFunky-collage (4)

Kdyby jsme si měli jít okamžitě něco zahrát, co by to bylo?

 Pokud by to měla být hra která ještě nevyšla: tak bych chtěl gta VI nebo nový elder scrolls. Pokud ale něco co už vyšlo, tak bych šel dát Enshrouded u kterého jsem se na pár dní zasekl :D

Při jakých příležitostech užíváš GGBOOSTER a proč by měli ostatní?

Ggbooster používám předtím než jdu běhat, nebo pokud mám dlouhý den u editu a potřebuju to dodělat.
Ještě donedávna jsem tohle řešil energeťáky, ale díky bohu za GG.

_DSC0828 (1)-min

Závěrečná message, vzkaz nebo inspirace pro čtenáře.

Na závěr snad jen: mějte se rádi a berte věci s nadhledem.