Velká GG Akce přichází

NABOOSTĚNÝ SWAGLIFTDAY 

Nerde, zveme Tě na naší největší gamingovou GGBOOSTER akci letošního roku SWAGLIFTDAY 15.6. v Unyp Aréně v Praze. Bude to velký, epický, legendární, tak nezapomeň koupit lístek, ať ti tohle neuteče!

BeFunky-collage (11)

Po celý den bude probíhat našlapaný program pro všechny fitness nadšence, ale pro tebe bude připravená parádní herní zóna, kde celej den můžeš pařit. Těšit se můžeš na turnaje v COUNTER STRIKE 2, kde se v průběhu dne bude hrát 1v1 a 2v2 turnaje o hodnotné ceny a hromadu GGBOOSTERŮ. A pro pořádně najeté pamětníky máme připravenou QUAKE 3 ARENU 1v1 turnaj. A navíc si můžeš po celý den vyzkoušet novinky na nejvíce nadupaných ASUS kompech.

Bez názvu

Svůj skill před turnajem naboostíš u stánku s GGBOOSTEREM, potkáš se s Benderem, Vidrailem, Pavlisem, další hromadou známých lidí, fitness nerdů, jako je Krása, Leo Brichta, Dan Vávra, Tady Jánko, Sabča atd. Se všemi můžeš pokecat a vyfotit se s nimi nebo si nechat podepsat cokoliv, kamkoliv :D 

BeFunky-collage (13)

Po celém areálu bude hromada našich stánků, kde o jídlo a pití nebude nouze. Přijede např. Šupi ze Žebírkova, tak se dobře nadlábneš a nebo si můžeš dát ve fast foodu hrancle s kečupem.

BeFunky-collage (12)

SWAGLIFTDAY je událost, kterou si nesmíš nechat ujít! Přijď si užít den plný her, fitness a zábavy, kde tě čeká skvělá atmosféra, turnaje o hodnotné ceny, setkání s tvými oblíbenými influencery. 

gaming program swaglift

Lístky koupíš na → SWAGLIFTDAY.CZ

Těšíme se na tebe 15.6. v Unyp Aréně v Praze!

 BeFunky-collage (14)

Tvůj oblíbený NABOOSTĚNÝ GG Tým!