FREAKOUT slaví 11 let!

Co jste dělali před 11 lety? Vzpomenete si, čím jste se bavili a co jste sledovali na internetu? Youtube boom měl teprve přijít, ale Petr Brunner aka EvilBender47 už nahrává videa a baví svoje fanoušky takhle dlouho!

"Nahrával jsem video ještě dřív a měl jiný kanál, ale k tomu obsahu se už nedá dostat, protože jsem to natáčel ještě na VHSky".

(Pro všechny, kterým je tento formát cizí, protože nejsou takoví "boomeři", jedná se o typ diskety, teda cédéčka... sakra, nic z toho už se nepoužívá... Představte si, že co jste natáčeli se ukládá na obří USB, ne obří paměťovou kapacitou, ale velikostí).

Hodně záleží v jaké době jste na Benderův kontent narazili, jsou 2 skupiny lidí... Jedni, kteří by na shlédnuté video raději zapomněli a předstírají, že na podobný obsah nekoukají a ti druzí, kteří se ve spoustě věcí vidí jako správní nerdi se smyslem pro humor. Platí však, že Freakout všichni milují! Co chcete hejtovat na "nekorektním černém humoru ze života, zabaleném do zábavného formy, ve kterém bývá často kousek pravdy".

Bender je považován na scéně zábavy a Youtube vizuální tvorby za jednoho z průkopníků v Čechách. Více rozličné portfolio tvorby od vaření až nejpropracovanější vizuální efekty, najdeme v našem rybníčku jen těžko. Teď si představte, co za tvorbu nás čeká teď, když má Petr ten nejlepší "booster" pro svojí šílenou hlavu, dozvíme se jistě už brzy.



Blue head 2



Nedílnou součástí "Freakoutu" je spousta dalších lidí jako Patrik Horyna, Tomáš Piller, Petr Brunner starší alias Buldog, Vojta Šimůnek, Pavlis Vacek a spousta dalších skvělých lidí a přátel, bez kterých by spousta videí nemohla vzniknout! Děkujeme Všem, kteří se na tvorbě kdy podíleli a podílejí a hlavně pravidelně sledují!



koláž všichni



Článek k 11. výročí Freakout Youtubu, by se neobešel bez rozhovoru s hlavním hrdinou a tím nejsprokrastinovatějším a nadaným "youtuberem" ever!



Ask Bendur_1



11 let je mega dlouhá doba, jak to vnímáš?

Popravdě to vnímám až v poslední době, ten čas utekl hrozně rychle a po třicítce mi přijde že se to ještě zrychlilo. Věkem jsem možná už Boomer ale psychicky furt ta stejná pubertální pí*a...

 

Kde vznikla tvoje přezdívka Bender a proč si vymyslel Freakout?

K přezdívce bohužel nemám žádný super příběh, prostě jsem v 15 letech za víkend shlédnul všechny díly Futuramy a postava Bendra mě tak zaujala, že jsem ten nick začal používat ve hrách a řekl jsem kámošům ať mi tak prostě říkaj. :D Název Freakout mi vlastně pomohl vymyslet kamárád. Už si vážně nepamatuji jak přesně to vzniklo, ale vím že jsem sledoval Freddieho Wonga a Corridor digital a chtěl jsem mít název pro skupinu lidí, i když se kanál jmenuje Evilbender47 tak jsem ho nechtěl stavět jen na mě, ale na více lidech.
A myslím že FREAKOUT nás dost vystihuje! :D

 

Nejsledovanější video

*Jedno z nejsledovanějších videí na kanále, které se stalo virální a populární v hráčské komunitě po celém Světě "PUBG IN REAL LIFE" s více jak 5 miliony views.

 

Na co nejraději vzpomínáš z těch uplynulých let?

Vzpomínek je hodně, to by bylo na dlouho. Nejvíc si ale vybavuju ty společné akce a natáčení. Jsem nejvíc rád, kolik skvělých lidí jsem díky tomu poznal (samozřejmě i několik ko*otů ale těch bylo minimum, naštěstí je těžký narazit na větší ko*oty než je naše banda). :D

 

Co se ti povedlo a co nepovedlo, třeba uskutečnit nějaké plány?

Spousta věcí se mi nepovedla, plánů je vždycky hodně ale to provedení vázne. I když je nereálné tomu věřit, cítím, že se to rychle mění a vy se máte na co těšit!

 

nevěra

*Nejpopulárnější sekcí videí jsou "Vajny" (Neplést s vajnosem, i když si ho raději dejte, než si některý pustíte). Ten zcela nejvirálnější a zároveň nejsledovanější video na kanále má více jak 5 milionů views - Nevěra.



Co bude dál a jako máš plány z GGBoosterem?

Plány máme od začátku jasné. Nikdy jsme nedělali na ničem tak dlouho jako na vytvoření GGBoosteru, protože to nevzniklo za účelem namastění kapes, ale jako něco, co jsme sami chtěli pít, účinná náhrada za všechny ty sladký energetický sračky, (protože nechci mít za pár let cukrovku, však víte jakou mám životosprávu) a chceme to dostat mezi co nejvíce hráčů, nerdů po celém Světě jako jsme my.

Zároveň cítím, že moje "kariéra" se tímhle mění, nechci být klasický youtuber a influencer, co bere každou spolupráci, aby měl na nájem, co točí videa bez cíle, jen aby něco vyšlo a byl keš. Rád bych se začal věnovat složitější tvorbě, propracovaným filmečkům a věnoval se dalšímu vývoji našeho brandu a tím pádem, je těžký to přiznat, něčemu zodpovědnějšímu, co nezapadá úplně do mého nezřízeného života. A jak už jsem řikal, plánů je hodně - filmečky, komunitní akce, soutěže... NECHTE SE PŘEKVAPIT, KURVA! A všechny VÁS MILUJU!

 

 boost your game



Nezbývá než připomenout, že Freakout má i samostatný herní kanál aka @freakougamechannel!
Takže doporučujeme sledovat, protože Peťa má v oblasti hraní a tvorby vedlejšího obsahu velké plány. Jaké zatím nevíme, je moc línej na to aby je řekl nahlas.

 

Herní kanál

#SHARENITO #BOOSTYOURGAME #FREAKOUT